Hemsida med fokus på referenser

 

Johansson & Karlsson är en framåtlutad byggfirman med stort fokus på miljö, välmående medarbetare och nöjda kunder. Medan de bygger hus fick vi på Pricksäker uppdraget att bygga deras nya hemsida. Professionella bilder, fina referensobjekt och en tydlighet i vilka tjänster de erbjuder var några av önskemålen.

En bild säger verkligen mer än ord och vi ser det som en mycket klok investering att satsa på dokumentering av sina referensobjekt och att ta varje möjlighet att visa upp dom i alla sina kanaler.

 
 
Publicering_JK_Bygg_Square.jpg
 

För att förenkla för två skilda målgrupper att hitta relevant information har vi valt att dela in sidan i två underkategorier – Företag/Offentlig sektor & Privatkund.

 
 

Uppdrag

Layout och publicering av ny användarvänlig hemsida med mycket bilder och korta texter. Att förtydliga för de olika kundsegmenten och att lyfta företagets policys, miljömedvetenhet och affärsidé.

Uppdragsgivare

Johansson & Karlsson är en byggfirma med kontor och verkstad i Bollnäs. De erbjuder både totalentreprenad, husbygge och kvalitetsrenoveringar i Hälsingland med omnejd.

Kommentar från Pricksäker

Det är en ynnest att få gå in så pass tidigt i projektet och vara med redan i framtagningen av material i bild och text. Det ger oss tid att lära känna verksamheten och det brukar spegla sig i ett gott resultat.

 
 
 

Vi hade länge känt att vi behövde en ny hemsida men visste inte riktigt hur vi ville ha det.

Så vi kontaktade Sofia för hjälp. Med Sofia så vet man att hon alltid ger 110% och att man får raka, ärliga och välgrundade svar. Hon har levererat en hemsida som vi verkligen är supernöjda med och hon har verkligen fått fram vad vi står för och vad vi vill.

Allt blev verkligen otroligt bra!

/Emil  Björklund, VD & Delägare Johansson & Karlsson Bygg AB

 
 

Webbdesign
Pricksäker
Om Pricksäker >

Uppdragsgivare
Johansson & Karlsson Bygg AB
Gå till webbsida >

 
 
Föregående
Föregående

En hemsida som är enkel att uppdatera

Nästa
Nästa

Alfta Gästgiveri blir Gästisbacken med ny Pricksäker logga