Alfta Gästgiveri blir Gästisbacken med ny Pricksäker logga

 

En unik miljö med gedigen historia och fantastisk potential i centrala Alfta. Gästgiveriet byter kostym och Niclas Leanders har storslagna planer för bra matupplevelser värda att resa till. Pricksäker har fått äran att designa en logga som matchar konceptet och lyfter det nya varumärket.

 
 
Logga_Presentation_Gastisbacken.jpg
 

Mat, event och boende ska kombineras i den genuina atmosfären med kök, trädgård och hotellverksamhet. Vi ser med spänning fram emot höstens nyöppning och önskar Gästisbacken all lycka!

 
 

Uppdrag

Design av logo för Gästisbacken, gamla Alfta Gästgiveri.

Uppdragsgivare

Gästisbacken är en nysatsning på bra matupplevelse i Alfta med lunch och á la carte.

Brief

Gästisbacken ville ha en modern och stilren logga med pondus som kan bära upp det nya konceptet och utstråla mat med kvalité och samtidigt fungera för Gästisbackens övriga verksamhet såsom hotellverksamhet.

 
 
 

"När man har en vision och en bild i sitt eget huvud och man är själv väldigt noggrann och bestämd hur resultatet ska bli, då är det svårt att släppa taget till någon annan. Känslan att försöka förmedla över detta känns omöjlig.

Valet föll på Pricksäkert då jag gillade det jag sett dom göra tidigare och deras personligheter, ett val jag inte ångrar en sekund. Efter några möten och samtal, ett otroligt proffsigt bemötande och en lyhördheten för kunden presenteras några förslag som i slutänden landade vi i den här logotypen. Den logotype jag hade förväntat skulle få mej att ramla av stolen, vilket jag gjorde.

Sofia och Jonas presenterar inte "bara" en logotype, dom har en tanke kring varje detalj och millimeter i logotypen, mitt i prick!"

– Niclas Leanders, Gästisbacken

 
 

Design Logotyp
Pricksäker
Om Pricksäker >

Uppdragsgivare
Gästisbacken
Gå till webbsida >

 
 
Föregående
Föregående

Hemsida med fokus på referenser

Nästa
Nästa

Mobilvänlig hemsida – Elvida