Namn på nytt varumärke & design av logo

 

När Lena Hisved bestämde sig för att satsa ytterligare på sin roll som Ledarutvecklare önskade hon ett nytt namn att bygga varumärket kring. Ett pricksäkert namn för ett företag med mål att växa och att få andra att växa som tillsammans med en stilfull logo symboliserar styrka. Läs mer om hur namnet och loggan kom till!

 
 
 
 
 

Lena Hisveds konsulttjänst baserar sig på att utveckla ledarskap och organisationer med affärscoaching, ledarutveckling och föreläsningar. Styrka, framgång och utveckling är tre av de ledord som i namnprocessen tog oss fram till namnet Bevinga – Ledarskap & Utveckling. Att vara bevingad betyder att man är försedd med vingar. På samma sätt som vi tänker att Lena gör med människor i sin coaching för att deras företag, ledare och organisationer ska lyfta. Dessutom var bevinga.se ett ledigt domän vilket är avgörande när man ska bygga ett starkt varumärke.

Lejonet i logotypen symboliserar styrka och ledarskap. Vingarna symboliserar dels namnet Bevinga men också “att kunna flyga ut för att uppnå ett mål”.

 
 

Uppdrag

Namn på nytt varumärke, logo och köp av domän plus e-post.

Uppdragsgivare

Lena Hisved erbjuder individuell coaching, ledarutveckling och grupputveckling.

Brief

Ett starkt namn för Lenas varumärke som symboliserar utveckling. Tillhörande domännamn och e-post. Ny logotyp som stärker och framhäver namnet och dess betydelse.

 
 
 

"Tack för ett roligt samarbete, ett bra namn och snygg logga!

Jag ser fram emot framtida samarbeten med er i ForRest och Bevinga"

Lena Hisved, Bevinga – Ledarskap & Utveckling

 
 

Design Logotyp
Pricksäker
Om Pricksäker >

Uppdragsgivare
Lena Hisved
Gå till bevinga.se >

 
 
Föregående
Föregående

Nära mat med aptitlig hemsida

Nästa
Nästa

Vad är Alftaprodukter?